Nopeat toimitukset
Hinta-laatusuhde
Tuotteiden hyvä saatavuus

JAKO

JAKO ON VUONNA 1989 PERUSTETTU SAKSALAINEN PERHEYRITYS

JAKO on erikoistunut palloilulajien tekstiileihin ja tarvikkeisiin. Yhtiön perustamisen lähtökohtana oli tarjota Jagst ja Kocher jokien välisen alueen urheiluseuroille vaatemallisto, joka olisi aina saatavilla. Tätä periaatetta noudattaen JAKO on kehittänyt toimintaansa eteenpäin ja nykyään 95 % tuotteista on heti saatavilla heidän Saksan varastostaan. Korkea tuotteiden saatavuus mahdollistaa myös nopeat toimitusajat ja toimitusvarmuudessa JAKO on alansa parhaimpia. JAKO seuramalliston tuotteissa korostuvat laatu, design, käytännöllisyys sekä saatavuus loistavassa hinta-laatusuhteessa.
Nykyään JAKO tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa ja tunnetuimpiin JAKO urheiluseuroihin kuuluvat mm. Bayer Leverkusen ja VfB Stuttgart jalkapallon Saksan Bundesliigassa sekä S.C. Heerenveen Hollannin Eredivisiessä.

Suomessa JAKO tuotteet maahantuo yksinoikeudella lahtelainen Jako Finland Oy. Tarjoamme seuroille, yrityksille, yhteisöille ja jälleenmyyjille hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset JAKO tuotteet nopeilla toimitusajoilla. Jako tuotteet soveltuvat erinomaisesti niin jalkapalloon, koripalloon, lentopalloon, salibandyyn kuin yksilölajeihinkin.

Meiltä saat myös räätälöidyt fanituotteet seurallesi omalla logolla kilpailukykyiseen hintaan laatua unohtamatta. Tarjoamme viirit, liput, kaulahuivit, pipot, mukit ja melkein mitä vain seurasi logolla. Minimimäärät ovat järkeviä ja toimitusajat ripeitä, sillä suurin osa tuotteista valmistetaan EU:ssa. Kerro rohkeasti seurasi tarpeet ja haasta meidät ideoillasi!

Jako – We Are Team!

REFERENSSEJÄ

TUOTTEIDEN HYVÄ SAATAVUUS

JAKO:n keskusvarastolla on aina tuotteita saatavilla ja tilattavissa.

NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitukset Suomeen n. 7 arkipäivän päästä tilauksesta.

HINTA-LAATUSUHDE

Korkealaatuiset JAKO-tuotteet ovat joukkueurheiluun suunniteltuja ja kulutusta kestäviä.

Cart Overview