Nopeat toimitukset
Hinta-laatusuhde
Tuotteiden hyvä saatavuus

BLOGGARIT

Jakon verkkosivuilla julkaistaan eri elämän aloilta tunnettujen suomalaisten blogikirjoituksia, kuvia ja videotervehdyksiä. Kirjoitukset ja kuvat ovat bloggareiden päiväkirjatyylisiä vapaamuotoisia ajatuksia voitoista, tappioista, vapaa-ajasta, harjoituksista, harrastuksista, otteluista ja elämästä yleisesti ilman tiukkoja raameja. Kaikkia bloggareita yhdistää kunnianhimo ja tavoitteellisuus omaa ammattia kohtaan, mutta myös tavallinen arki ja elämä julkisen ammatin esiripun takana.

Pekka Lagerblom

Esittely

Pekka Lagerblom on 35-vuotias lahtelainen jalkapalloammattilainen, joka on pelannut ulkomailla yli kymmenen vuotta muun muassa Saksassa, Norjassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Lahden Reippaan kasvatti viihtyy keskikentän keskellä rautaisen fysiikan ja hyvän pelikäsityksensä ansiosta. Tyylikäs herrasmies on valmistunut pelaamisen ohella Helsinki Design Schoolista, joten miestä ei siviilissä pelkästään näteissä Jakon verkkareissa nähdä. Ehtivänä ja ahkerana miehenä hän on myös opiskellut Personal Traineriksi sekä Saksassa että Yhdysvalloissa. Ekstrovertti maailmankansalainen on kielitaitoinen ja sujuvakäytöksinen herrasmies,  joka on naispuolisten ihailijoiden onneksi vapailla markkinoilla. Paljon nähneen ja kokeneen pelimiehen blogit sekä kuvat tarjoavat näkökulmia ammattilaisen elämästä. Tyylikkäästi ja rautaisella fysiikalla höystettynä.

Saavutukset

 • Vuoden Veikkausliigatulokas 2002 FC Lahti, 13 maalia.
 • Bundesliigan tuplamestari 2004 Werder Bremen.
 • A-maaottelut 12.
 • Muotisuunnittelija Helsinki Design School 2015.
 • Personal Trainer.

 

Tavoitteet

Pelata jalkapalloa ammattilaisena niin pitkään kuin mahdollista. Löytää kentiltä kivat kaverit.


Lukas Hradecky

Esittely

Lukas ”Luke” Hradecky on jalkapallon Suomen A-maajoukkueen maalivahti, joka edustaa seuratasolla Eintracht Frankfurtia Saksan Bundesliigassa. Saksaan hän siirtyi vahvistamattomien grillihuhujen mukaan 2.5 miljoonan euron siirtosummalla Tanskan Brøndby:stä. Saksan Bundesliigan maalivahtien eliittiin kuuluva Luke on äänestetty muun muassa vuoden jalkapalloilijaksi Suomessa 2016. Huumorintajuinen, iloinen ja veijarimainen turkulainen on fanien suosikki myös Saksassa, sillä paikallinen kielikin taipuu jo mukavasti. Luke on toiminut Tanskassa asuessaan muun muassa maaliruisku Teemu Pukin hovikokkina ja majoittajana.

Saavutukset

 • A-maajoukkue debyytti 20 -vuotiaana 2010 Viroa vastaan, 34 A-maaottelua Suomen paidassa.
 • Nuorten maajoukkueen paras pelaaja 2010.
 • Tanskan Cup mestari 2013, Esbjerg.
 • Tanskan liigan kevätkauden pelaaja 2013.
 • Esbjergin kauden pelaaja 2013.
 • Vuoden paras maalivahti Tanskassa 2013.
 • Kutsu linnanjuhliin 2016 (valmentaja kielsi osallistumisen)

 

Tavoitteet

Seurajoukkueen kanssa europeleihin! Nostaa maajoukkuekavereiden kanssa Huuhkajat uuteen lentoon.

 


Mikko Kuningas

Esittely

Mikko Kuningas on 20-vuotias jalkapalloa ammatikseen FC Inter Turussa pelaava keskikenttäpelaaja, joka tähyää ulkomaan kentille. Mikon uran ensiaskeleita on ollut tukemassa kasvattiseurat Luumäen Pojat ja PEPO Lappeenranta. Kolme edellistä kautta Lahdessa pelannut vasuri pyrkii tekemään lopullisen läpimurtonsa kansallisella tasolla. Suurenosan vapaa-ajastaan Mikko käyttää musiikin kuunteluun, liikuntaan ja kattiloiden pohjiin palaneiden ruokien raaputtamiseen.

Saavutukset

 • Poikien maajoukkue U18, U19 & U20
 • Liigacup mestaruus 2016

 

Tavoitteet

Menestyminen seurajoukkueessa. Ulkomaille pelaamaan pääseminen.


Jani Petteri Uhrman

Esittely

Jani Petteri Uhrman on 38-vuotias lahtelainen jalkapalloentusiasti ja alasarjaromantikko, jonka mielestä jalkapalloon ei tarvita tasaista kenttää tai kantapääkikkoja, vaan kenttä ja kaksi joukkuetta. Jani ei tunnustaudu “lajiniiloksi”, vaan on täysiverinen “lutuurilasse”, jolle jalkapalloilu on ennemminkin kaikille elämänalueille ulottuva kokonaisuus kuin pelkkä urheilulaji.


Pelaajana hänen oikea jalkansa on vähemmän huono, vasemman toimiessa vain heikkona tukijalkana. Jalkapalloilun saralla kirkkaimpana Uhrmanin CV:ssa loistaa Lahen Pojat Jalkapalloseuran perustaminen ja pyörittäminen 7 vuoden ajan. Tällä hetkellä Jani virittelee kurkkuaan uransa joutsenlaulua varten.

Saavutukset

 • Ainakin yksi maali kutos-, vitos- ja nelosdivisioonassa
 • Hienoja hetkiä hienoissa joukkueissa

 

Tavoitteet

 • Päättää jalkapalloura tyylillä
 • One more year

REFERENSSEJÄ

TUOTTEIDEN HYVÄ SAATAVUUS

JAKO:n keskusvarastolla on aina tuotteita saatavilla ja tilattavissa.

NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitukset Suomeen n. 7 arkipäivän päästä tilauksesta.

HINTA-LAATUSUHDE

Korkealaatuiset JAKO-tuotteet ovat joukkueurheiluun suunniteltuja ja kulutusta kestäviä.

Cart Overview