Uncategorized

Taas mennään!

Nyt kävi taas näin. Niin sanottu jalkapallourani jatkuu vielä ainakin ensi kaudella. Viime kausi meni täysin penkin alle. Se päättyi käytännössä jo kesäkuussa jatkuviin selkävaivoihin, eikä tätä leikkiä tähän voi jättää. Jalkapallo on tuonut elämääni niin paljon hyvää, etten halua siitä jäävän paskaa makua suuhuni. Jalkapallouran tulee päättyä hyvään ja ehjään kauteen ja puskumaaliin kotiottelussa.

Meinasi se homma loppua jo kesken viime kauden. Turhauttavat loukkaantumiset seurasivat toisiaan. Tämä luultavasti johtui siitä, että erilaiset vaivat kiusasivat jo pre-seasonilla, enkä sen takia pystynyt pistämään itseäni tarpeeksi hyvään kuntoon. Jopa selkä rupesi vittuilemaan, vaikka sillä osastolla ei ole ennen välilevyt pullistelleet.

Hätäisiltä päätöksiltä minut “pelasti” kuitenkin junnufutis, jonka pariin ajauduin taas ikään kuin puolivahingossa. Ensin minut kiinnitettiin virkaa tekeväksi valmentajaksi loppukauden ajalle, sitten seuraavan kauden vastuuvalmentajaksi ja lopulta koko Lahen Pojat Jalkapalloseuran junnujen puheenjohtajaksi. Aikamoinen soppa taas hämmennettäväksi. Toisaalta taas junnufutiksen iloisessa meiningissä soppaa hämmentää mielellään. Ehkä tämä osaltaan sytytti myös kipinän painaa vielä omatkin Puma Kingit jalkaan. One more year, kuten sanotaan.

Kesä tuo tullessaan hienoja juttuja. Myrskylän Myrskyn pelaaja-valmentajana seikkailen vitosdivarissa todellisessa paikallislohkossa, Lahen Poikien junnujen kanssa luvassa tiukkoja pelejä, jatkuvaa kehitystä ja turnaus ulkomailla. Katsojana ajattelin väijyä kotimaista sarjafutista useammallakin sarjatasolla. Ehkä annan pienen mahdollisuuden jopa MM-kisoille, vaikken maajoukkuefutiksen suuri ystävä olekaan. Aiheita ja aihioita kyllä löytyy lajikulttuurin tarkastelemiseen ruohonjuuritasolta.

Henkilökohtaisella tasolla lupaan hankkiutua niin hyvään kondikseen, että pystyn pelaamaan itseäni puolta nuorempien koltiaisten seassa ehjän ja hyvän kauden 2018. Junnurintamalla asetan tavoitteekseni sen, että jokainen joukkueen jäsen voisi tuntea kauden olleen kiva ja hyödyllinen. Blogirintamalla lupaan kiristää tahtia, nostaa tasoa ja kirjoittaa kokemuksiani useammin julkiseksi. Pyrin siihen, että tämän teksti pysyisi elävänä eikä kirjoittaminen alkaisi tuntumaan työltä. Se on tosin hieman vaikeaa, sillä kirjoittaminen on työtäni.

Hyvää hankien alta orastavaa jalkapallokesää 2018.

Cart Overview