#NoraHeroum

Terkut Italiasta

Täksi kaudeksi vaihdoin maisemia Italian mantereelle. Sain tilaisuuden päästä pelaamaan Serie A joukkueeseen nimeltä Brescia Calcio Femminile. Tartuin tilaisuuteen ja täällä sitä ollaan lämpimässä Italiassa.

Kulttuuri on erilainen, mihin olen tottunut Tanskassa ja Suomessa. Paljon taktiikkaa ja lyhytsyöttöpeliä. Tanskassa peli oli paljon suoraviivaisempaa. Kaikki treenit ja palaverit ovat Italiaksi, mikä lisääkin motivaatiota oppia italian kieli. Se mistä tykkään täällä on, että jokainen pelaaja vaatii toisilta ja itseltään koko ajan parempaa. Isoin muutos on fysiikka puoli. Täällä tehdään fysiikka kentällä lajinomaisina treeneinä, Tanskassa taas kuntosalilla.

Viime viikon lauantaina tuli ensimmäinen Cup peli tilille Brescian paidassa. Sarja alkaa syyskuun lopussa ja sitä ennen pelaamme Super Coppa finaalin Fiorentinaa vastaan.

Ensi viikolla on maajoukkueen ensimmäinen kokoontuminen uuden valmentajan kanssa. Pelaamme kaksoismaaottelun Portugalia vastaan. Lokakuussa alkaa MM-karsinnat kotipelillä Serbiaa vastaan. Jännä loppuvuosi siis tulossa.

Hyvää syksyn jatkoa… tai siis kesän jatkoa täällä Italiassa 😉

-Nora

Cart Overview