Uncategorized

Saksan Cupin finaali Luken silmin

Tervehdys kaikille!

Edessä häämöttää koko kaupunkia puhuttava matsi 27.5, jollaista ei ole Frankfurtissa koettu vuosikymmeniin. Kyseessä on Saksan cupin finaali Berliinin legendaarisella olympiastadionilla Dortmundia vastaan. Edettiin Saksan cupin finaaliin parisen viikkoa sitten voittamalla Mönchengladbach pilkuilla, joista jäi jokunen näppeihinkin, joten tulokseen voi olla tosi tyytyväinen. Fiilis jengissä on positiivinen ja odottava tietysti, sillä ei tällaisia matseja pääse joka viikko pelaamaan. Varmaankin elämäni isoin yksittäinen peli tulossa.

Se miten paljon koko asia merkitsee täällä kaupungissa ihmisille, on kyllä tehnyt suuren vaikutuksen, ihan kuin millään muulla ei ois nyt finaalipaikan varmistuksen jälkeen ollut mitään väliä. Lippukyselyjä tullut myöskin miljoona, ja perhettä ja ystäviä tulossa ympäri Eurooppaa katsomaan finaalia. Cup ja koko loppuhuipennus tulee olemaan lopputuloksesta huolimatta unohtumatonta ja ainutkertaista. Toivottavasti jopa ikuista voiton myötä! Viimeksi tosiaan 1988 cup-kannu on matkannut Frankfurtiin, ja ehkä nyt taas. Ois se hieno painaa nimi historiankirjoihin täällä, joten katotaan miten meidän käy. Kaikki loppuenergiat, sydän, intohimo ja taistelutahto laitetaan kyllä peliin, ilman niitä ei Dortmund kaadu!

-Luke-

Cart Overview