#pekka_lagerblom

Hälsningar från Åtvidaberg

Terve Jakolaiset!

Pienen tauon jälkeen on hyvä istua näin vapaapäivänä alas, koota hieman ajatuksia ja kirjoitella teille kuulumisia menneiltä viikoilta täältä Ruotsin puolelta.

Alku on ollut odotetunlainen – tunnettuna työläisenä ja kovan duunin tekijänä ei minua hihojen kääriminen ole ennenkään pelästyttänyt – joten alku täällä ja kauan odotettu joukkueen kanssa harjoitteleminen on ollut enemmänkin mielekästä ja hauskaa. Paljon on ollut treenejä, mutta myös lepoon ja oheistoimintaan on kiinnitetty paljon huomiota ja tietysti mikä itseäni lämmittää eniten on se, että oma kotisuomessa tekemäni valmistautuminen ja harjoittelu teki tehtävänsä ja kunto on ollut loistava. Uraa jo hieman tehneenä tiedän, että valmistautuminen omatoimisesti ei koskaan vastaa sitä joukkueharjoittelun intesiteettiä ja varmaan myös laatua, mutta tällä kertaa sain vietyä itseäni äärirajoille ja pääsin edes lähelle sitä mitä pelaaminen ja kestävyystasot vaatii, jotta liittyminen joukkueharjoituksiin sujuisi ongelmitta ja lihasvammoilta vältyttäisiin.

Viime viikolla käväisimme Espanjan suunnalla leirillä, Lloret de Mar oli paikkakunnan nimi ja sijaitsee n.60km Barcelonan pohjoispuolella. Sääolot olivat onneksi meille suotuisat ja lahtelaisillekin tuttu ”Jaffa”, eli aurinko lämmitti jo sopivasti tälläisen vaalean jääkarhun turkkia.;) Kenttäolot eivät olleet ihan yhtä mairittelevat kuin Camp Nou:lla, mutta nurmi on aina nurmi ja kun nuoret varsat päästää kevätlaitumille, ei tuloksena voi olla muuta kuin iso kasa intoa ja paljon liikettä.;)

Kauden alkuun on nyt siis vajaat 1,5 viikkoa ja omat fiilikset nousee sen myötä myöskin. Todella kiva fiilis päästä pelaamaan vihdoin tosipelejä ja kokea lähemmin ruotsalaisten futiskulttuuria ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Muutaman treenimatsin pelanneena ja vähän paremman kuvan joukkueesta saaneena uskon meillä olevan hyvät ”säänssit” taistella sarjan kärkipaikoista, tosin en tiedä muiden joukkueiden tasoa kovinkaan hyvin, joten itse kausi näyttääköön todellisen suunnan meidänkin toiminnalle. Joukkueemme on sarjan nuorimpia ellei jopa nuorin, mutta täytyy sanoa että myös erittäin kehittymishaluinen ja joukkuehenki on mahtavalla tasolla.

Oma rooli ja odotukset sen myötä tuskin muuttuu, pelintekijäksi ja johtohahmoksi minut tänne hankittiin, joten oma rooli on ollut selvillä jo heti alusta lähtien. Hienoa päästä mittaamaan omaa tasoaan ruotsalaisiin pelaajiin ja kuinka paljon tuhoa saan täällä aikaan…peli-iloa ja sitä kuuluisaa ’joga bonito’ fiilistä löytyy Powerin kikkapussista vielä pitkään, joten innolla lähden itsekin kauteen.

Mitä mahtavinta kevättä kaikille teille JAKO:laisille ja pitäkää hymy korvissa ja positiivinen elämän asenne päällä.

Terkuin,

Pekka

Pyydä tarjous

    Tuote: [cf7sr-simple-recaptcha]
    Cart Overview